Blogin sisällöstä

Tässä vaiheessa blogini on koostunut etupäässä varhaiskasvatuksen ammattikirjallisuuteen liittyvistä materiaali -vinkkauksista (kirjat, kortit, cd:t) sekä arvioista. 

Niiden lisäksi olen halunnut kirjoittaa erilaisista kohtaamisista, jotka ovat jääneet minulle syystä tai toisesta mieleen. Nämä kohtaamiset ovat tuoneet ajatuksia liittyen varhaiskasvatukseen. Olen nimennyt ne Outin oivalluksiksi, ja ne löytyvät blogin vasemman sivun palkista koottuna, kuten kirja-arviotkin.

Samaisesta sivupalkista löytyy erilaiset projektit, kuten vuoden mittainen Aistiseikkailu -projektini: Matka maailman ympäri. Sinne on myöhemmin tulossa lisää kuvauksia erilaisista toteutuneista projekteistani.


Aloitan myös kirjoittamaan "Kehityksen haasteet ja tukitoimet" -teemasta, joka on itselleni lähellä sydäntä oleva aihe. Se tulee myös löytymään omana kategorianaan sivupalkista.

Tällaisia välähdyksiä olen tällä hetkellä blogiini kaavaillut kirjoittavani. Jos haluaisit keskustelua jostain tietystä aiheesta, voit jättää minulle toiveesi viestillä tai jonkin tekstin kommenttikenttään. Nopeaa toimitusta siihen liittyvän blogitekstin suhteen en lupaa, mutta olisi mielenkiintoista kirjoittaa myös teitä kiinnostavista aiheista! :)

Ilahtuisin kovasti ylipäätään, jos saisimme keskustelua aikaan blogitekstin kommenttikenttiin. Ole siis rohkea ja kerro, mitä ajatuksia tekstini sinussa herättää, kiitos!

Blogia saa kernaasti myös jakaa eteenpäin! :)

Kommentit

Suosituimmat blogipäivitykset

Sosiogrammi

Aistiseikkailu -projekti: Pohjustusta

Jumppaa junnuille & Näppärät näpit (karkea- ja hienomotoristen taitojen tehtäväkortit)

Jukka Hukka -kirjasarja ja tunnekortit

Työn imu

Aistiseikkailu -projekti: Matka avaruuteen

Aistiseikkailu -projekti: Matka Suomeen

Aistiseikkailu -projekti: Matka Saharaan

Kilpikonnan keinahdus -Toimintakortit hauskoihin liikuntahetkiin

Pomenian Satuseikkailu -lautapeli