Anna hyvän kiertää

Aina kun kuulen sanonnan: "Anna hyvän kiertää!" kiinnostukseni herää heti. Toisten yllättäminen positiivisesti on aina tuonut minulle hurjasti mielihyvää. Lasten ilon kohtaaminen on erityisesti käsin koskeltetavaa.

Toki aikuisten ilahduttaminen tuo myös hyvin huulilleni. Kerran laitoin lähiruokakaupan ilmoitustaululle posti it -lappupakan täynnä positiivisia kommentteja ja mietelmiä. Harmikseni en pystynyt olemaan kärpäsenä katossa katsomassa, millaisen reaktion ilmoitustaululla kävijät tai ohikulkijat saivat. Laput siitä olivat ainakin hävinneet.

Omaa aikaani tulee kuitenkin käytettyä etupäässä omien lasten ja kummilasten yllättämiseen, vaikka olisi kyllä mukava yllättää ystäviä ja ventovieraitakin enemmän. 

Töissä puolestaan minua ilahduttaa bongata lsten puheista ja leikeistä heidän mielenkiinnonkohteitaan ja toteuttaa kyseenomaisia teemoja jossain muodossa. Jos aika on sillä hetkellä kortilla, niin edes värityskuvina.

Kiinnostaisi suunnattomasti tietää, miten sinä ilahdutat niin läheisiäsi (tai ventovieraita) kuin lapsia töissä? Kiitän lämpimästi kaikista ideoista ja kommenteista! <3

Kommentit

Suosituimmat blogipäivitykset

Sosiogrammi

Aistiseikkailu -projekti: Pohjustusta

Jumppaa junnuille & Näppärät näpit (karkea- ja hienomotoristen taitojen tehtäväkortit)

Jukka Hukka -kirjasarja ja tunnekortit

Työn imu

Aistiseikkailu -projekti: Matka avaruuteen

Aistiseikkailu -projekti: Matka Suomeen

Aistiseikkailu -projekti: Matka Saharaan

Kilpikonnan keinahdus -Toimintakortit hauskoihin liikuntahetkiin

Pomenian Satuseikkailu -lautapeli